[O2] O2 problem z klimą

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maciek_g7
    Classic
    • 2011
    • 16

[O2] O2 problem z klimą

ja właśnie spłaciłem drugi kredyt w VW Bank i powiem tak przy pierwszym kredycie oprocentowanie zmieniło się trzy razy i z 6,99% po 6 miesiącach 7,24%, po następnych 4m 7,74%, no i po 5m urosło do 8,24% (cały okres kredytu to 20miesięcy), ale przy drugim jak podpisałem 8,99% tak było przez cały okres tj 2 lata

promocyjne ubezpieczenie obowiązuje niezależnie czy bierzesz kredyt 2,99 czy 6,99 ważne że w VW Banku
  • mishaq
    Drive
    • 2010
    • 70

[O2] O2 problem z klimą

cześć
    jak widze ostatnio popularne są problemy z klimą, jednak mój jest troche inny. mianowicie. auto mam od stycznia, wiadomo że chłodzenie w styczniu, lutym, marcu, przez większość kwietnia jest niepotrzebne, a grzanie działało więc nie zauważyłem żadnych niepokojących objawów. pare cieplejszych dni majowych i chciałem "ochłodzić" wnętrze. daje 16 stopni, leci po prostu nawiew- ciepłe powietrze, jakby auto nie miało klimy. daje "lo" to samo.przytrzymując dalej tryb pracy na 16 stopni czy nawet na tym "lo" chwilami zaczyna chłodzić- na parenaście, paredziesiąt sekund- wydobywa się przy tym dziwny smród, którego opisać nie umiem- głowa od tego boli. dziś byłem w aso, ale "po przyjacielsku", zostaal nabita klima- i tu ździwienie- podobno około 80% czynnika jeszcze było. klima odgrzybiona, wymieniony filtr. i gówno. nic nie pomogło, chłodzi chwilami (wiem że się załączyło chłodzenie bo smród jest). gośc powiedział coś takiego "klima ma za wysokie niskie ciśnienie, za małe wysokie"- rozumie to ktoś?

rozumiem że sprężarka do wywalenia? ten smrodek ktoś może zna z własnych doświadczeń- po prostu jak chwilowo klima chłodzi to śmierdzi w aucie.

pomocy.
    mercedes beczka- na zawsze w mojej pamięci

Komentarz

Pracuję...